behandeling burn-out; Asyra PRO; auriculotherapie; M.A.R.S III Radionica; SuperTuning color-soundtherapie.

Therapieën op basis van natuurgeneeskunde

Afhankelijk van uw klachten en de oorzaak hiervan, biedt Amplitude Praktijk voor Natuurgeneeskunde u een passende therapievorm, bijvoorbeeld op basis van bioresonantie. Onderstaand leest u meer over de 5 verschillende therapieën:

 

Therapieën op basis van natuurgeneeskunde

Afhankelijk van uw klachten en de oorzaak hiervan, biedt Amplitude Praktijk voor Natuurgeneeskunde u een passende therapievorm, bijvoorbeeld op basis van bioresonantie. Onderstaand leest u meer over de 5 verschillende therapieën:

bioresonantie; vage klachten; behandeling stress;
Asyra PRO; auriculotherapie; M.A.R.S III Radionica; SuperTuning color-soundtherapie.

Resonantie herstelt celfrequenties

Een bioresonantie-apparaat kan al deze trillingen meten. Zodra de trillingsfrequenties in het lichaam afwijken van normale celfrequenties, test de apparatuur wat deze afwijkingen veroorzaakt. Door afwijkende celfrequenties te normaliseren, kan een lichaam herstellen. Het apparaat stuurt daarom de juiste trilling terug naar het lichaam. Dit wordt resonantie genoemd.

Qest4 Photon Resonance

Qest4 is een therapie op basis van bio-resonantie en homeopathie. Het is één van de nieuwste computeranalyses en behandelsystemen voor het herstel en behoud van een goede gezondheid. Een veilige, pijnloze methode om klachten te verhelpen en te voorkomen. Ook baby’s kunnen met dit apparaat veilig worden getest. 

De Qest4 maakt een snelle analyse van de oorzaken van de klacht en waarmee deze te verhelpen is. Deze behandelwijze is een holistisch systeem, gebaseerd op kennis van reguliere geneeskunde, acupunctuur, homeopathie, orthomoleculaire therapie, ayurveda en vele andere natuurlijke geneeswijzen.

Testen met de Qest4 geeft richting aan de therapie. Het geeft antwoord op vragen zoals waar zitten de blokkades, wat zijn de oorzaken en hoe zorgen we ervoor dat het lichaam weer kan worden aangezet tot herstel.

Eigenschappen van het systeem
•    automatische meting, door het vasthouden van twee koperen handvatten
•    uitgebreid testen in een korte tijd
•    CE gecertificeerd

Het Qest4-systeem meet wat er is verstoord, wat hier de mogelijke oorzaak van is. Het vaststellen van de oorzaken leidt tot een effectieve therapie. 

Oorzaken van klachten en bijbehorende gevolgen liggen vaak dicht bij elkaar of lopen in elkaar over. Daarom zoek ik zoveel mogelijk naar beginoorzaken van klachten om de therapie zo goed mogelijk in te kunnen zetten. Meer weten over deze therapievorm? Neem contact op.

; auriculotherapie;

Auriculotherapie

Auriculotherapie is een Westerse manier van ooracupunctuur en bestaat uit het plaatsen van naaldjes of metale korreltjes op en in het oor. Auriculotherapie is met name succesvol bij pijnbestrijding, spier- en hoofdpijn, klachten van rug, nek en schouder.

De behandeling
In de oorschelp bevinden zich talloze acupunctuurpunten. De acupuncturist plaatst, afhankelijk van de klacht waarvoor u komt, een of meerdere verblijfsnaaldjes of plakt metale korreltjes op het acupunctuurpunt. De puntjes blijven een aantal dagen zitten, om zo het acupunctuurpunt te stimuleren. U kunt gewoon douchen en zwemmen. 

 

M.A.R.S III Radionica

Radionica verbetert de energiebalans van een mens subtiel en spectaculair. De MARS III (Multiple Analyse Radionic System) gebruik ik om binnen enkele minuten informatie van emotionele- en mentale factoren te testen. Dit doe ik met behulp van een door mij zelf ontwikkeld protocol.

Uitgangspunt bij de analyse en behandeling in de energetische geneeskunde is dat blokkaden en storingen ziekten en symptomen op lichamelijk en emotioneel niveau veroorzaken.
Door de verstoringen inzichtelijk te maken, deze te bespreken en te ondersteunen door een energetische remedie, kan het zelfherstellend vermogen van ons lichaam geactiveerd worden.

Elke lichaamscel heeft een eigen trillingsfrequentie
Wilt u begrijpen hoe radionica werkt? Dan is het goed om u te verdiepen in de opbouw van ons lichaam en onze omgeving. Alles in en om ons heen bestaat uit energie, ook levende wezens. Energie bestaat uit trillingen, net als licht en geluid.

Elke lichaamscel heeft een eigen trillingsfrequentie. Maar ook elke ziekmaker heeft dat. Denk aan:

  • een parasiet
  • een bacterie
  • een virus
  • een stof die een allergie kan veroorzaken
  • een emotie

SuperTuning color-soundtherapie

Het Color SuperTuning-systeem is een zeer precies instrument. Het werkt holistisch en pijnvrij. Het test en behandelt de geblokkeerde gebieden waarvan de lichaamseigen resonantielagen zijn verschoven door bijvoorbeeld verzuring, spanning, stress, shock en trauma.

Met behulp van moderne technologie kan, met een handscan, bepaald worden welke serie kleur en geluid u nodig heeft voor het herstel van de balans in uw lichaam.
 
Elk geluid is een regelrechte hoogwerkzame geluidsfrequentie die een harmoniserend effect op de hersenen en het lichaam heeft. Een op jou afgestemde kleuren- en geluidtherapie door gebruik van ColorLab High Power LED-lamp en Soundmodule met HEMI-SYNC ® Technologie met een koptelefoon.

Wat kosten deze natuurgeneeskundige therapieën?

Veel zorgverzekeringen vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk via de aanvullende verzekering. U ontvangt een factuur die u zelf indient bij uw zorgverzekeraar. Een consult of behandeling komt nooit in de plaats van een afspraak bij de (huis)arts, maar kan daarop een waardevolle aanvulling zijn. Als daar aanleiding toe is, zal ik u adviseren een arts te raadplegen.

Tarieven consult

Onderstaande consulten worden mogelijk door uw aanvullende zorgverzekering vergoed.

  • € 90,00  Intake gesprek en eerste consult
  • € 70,00  Vervolg consult

 

Kosteloos annuleren kan op zijn laatst tot 24 uur voor de gemaakte afspraak, daarna moet ik helaas kosten in rekening brengen.

Bioresonantietherapie Noordwijk; natuurgeneeskunde;

Bioresonantietherapie Noordwijk; natuurgeneeskunde;